Concurs MZE: crea el teu Zoomin

El Servei de Biblioteques. Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb el grup Enciclo, organitza un concurs anomenat “Crea el teu Zoomin”. Participar és molt fàcil i el guanyador rebrà un iPad com a premi.

Per participar has de ser usuari del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. Accedeix el següent enllaç: https://mze.mienciclo.com/zfinder/home.action en l’apartat  Ets un nou usuari? Comença aquí

Un cop registrat a ebiblio pots accedir des del següent enllaç: https://biblioteca.ebiblio.cat/opac?id=00697490 i entrar amb el mateix usuari de la Xarxa de Biblioteques públiques de Catalunya a MZE per crear els teus Zoomin Inscriure’t al concurs a:

Accedir a eBiblio  i crear un Zoomin utilitzant preferentment les imatges disponibles a la plataforma Mienciclo Zoomin Experience (MZE). Cada participant pot fer fins a dos Zoomin. El tema és lliure i la presentació audiovisual Zoomin es pot realitzar en qualsevol de les llengües disponibles de la plataforma, amb una durada màxima de cinc minuts. Què és un Zoomin?

És una solució tecnològica que permet la creació de nous continguts a través de la interacció entre imatge, text, àudio i vídeo de manera senzilla i intuïtiva, permetent a l’usuari viure una experiència d’aprenentatge única. Un format de contingut trasmediàtic que revoluciona les presentacions audiovisuals. La plataforma Mienciclo Zoomin Experience (MZE) està disponible a Biblioteca Digital. Els premis consistiran en:

Primer premi: APPLE iPad (2021 9ª gen), 64 GB, Plata, WiFi, 10.2″, Retina, Chip A13 Bionic, iPadOS

Segon premi: Auriculars inalàmbrics Sony, Cancel·lació soroll, Micro, Bluetooth 5.0, NFC, 35h autonomia

Pots participar fins al 30 de juny de 2024 a les 12:00 h. Sorprèn-nos amb el teu Zoomin!

Bases del concurs: https://blog.enciclo.org/bases-concurso-mze-crea-tu-zoomin/

Exemple: Àngel Guimerà https://mze.mienciclo.com/zfinder/zoominViewer.action?id=QSQyEQvJ7WskXI6synEz3Zem

Tutorials: https://blog.enciclo.org/mienciclo-zoom-esperience-mze/

Blog mienciclo